Couperose 

Kleine zone €65 - Grote zonde €100

Pigmentvlekken

€65 - €100

Acne Behandeling

Kleine zone €75 - Volledig gelaat €100

Acne littekens

€75 - €100

Carbon Laser Peel

€100 per behandeling

Verwijderen tattoo

€65 per zone van 3 cm

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en prijzen.

Na het verwijderen van de peeling zal de laserbehandeling plaatsvinden. Tijdens de behandeling met de laser dragen u en de huidtherapeut een bril om de ogen te beschermen. De eerste ‘pass’ (laserlicht op de huid) vindt zonder contact met de huid plaats. Daarna wordt op de te behandelen huid een koude gel aangebracht en maakt de laser contact met de huid. De behandeling met laser is enigszins lichtjes gevoelig tot licht pijnlijk maar de huid hoeft niet verdoofd te worden. De laserpulsen voelen aan als warme ‘prikjes’ op de huid. De huid wordt tijdens de behandeling kort gekoeld door het koelsysteem in het handvat van het laserapparaat. Het handvat wordt tijdens de behandeling tegen de huid gehouden.
Na de behandeling U kunt na de behandeling van de peeling en/of Yag-laser over het algemeen direct uw dagelijkse activiteiten weer hervatten. Meestal is de huid na de behandeling wat rood en gevoelig, vergelijkbaar met het gevoel van een door de zon verbrande huid. Er kan ook een lichte zwelling ontstaan. Dit verdwijnt na enkele uren tot een dag. U kunt eventueel koude kompressen op de behandelde plek leggen. De eerste dagen na de behandeling moet u de huid voorzichtig verzorgen: droogdeppen, niet scrubben, geen geparfumeerde of anti-acne-crèmes gebruiken. Bescherm uw huid tot zes weken na de behandelingen goed tegen de zon door zonnebrandcrème met een beschermingsfactor 30 of hoger te gebruiken. Ga ook niet onder de zonnebank.  Aanvullende behandeling met de chemische Peels.
Aantal behandelingen Om een optimaal resultaat te verkrijgen zullen voor de peeling en/of Yag-laser zes behandelingen nodig zijn. Er zal tussen de behandelingen een rustperiode van twee weken zitten. Daarna kan iedere zes tot acht weken een onderhoudsbehandeling plaatsvinden. Bijwerkingen De risico’s van deze peeling en de laser zijn minimaal omdat de peeling en YAG-laser behandelingen erg veilig zijn. Het is zeer uitzonderlijk mogelijk dat na de behandeling een heftig branderig gevoel ontstaat. U kunt de huid dan koelen met een natte doek. De eerste 24 tot 48 uur kunnen roodheid, zwelling en puntvormige korstjes ontstaan in het behandelde gebied.