Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en prijzen.

Hoe gaat het te werk?

 1. Na het verwijderen van de peeling zal de laserbehandeling plaatsvinden. Tijdens de behandeling met de laser draagt u en de huidtherapeut een beschermende bril voor de ogen.
 2. De eerste ‘pass’ (laserlicht op de huid) vindt zonder contact met de huid plaats.
 3. Daarna wordt op de te behandelen huid een koude gel aangebracht en hierdoor maakt de laser contact met de huid. De laserpulsen voelen aan als warme ‘prikjes’ op de huid en zijn enigszins licht voelbaar maar er is geen nood aan verdoving.
 4. Tijdens de behandeling wordt  de huid gekoeld door het koelsysteem in het handvat van het laserapparaat deze wordt namelijk tegen de huid gehouden tijdens de behandeling. 
 5. Na de behandeling van de peeling en/of Yag-laser kunt u direct uw dagelijkse activiteiten weer hervatten. Meestal is de huid na de behandeling wat rood en gevoelig, dit is vergelijkbaar met het gevoel van een door de zon verbrande huid. (een lichte zwelling is mogelijk)
 6. Deze effecten verdwijnen na enkele uren tot een dag en kunnen verkoeld worden door koude kompressen op de behandelde plek leggen.
 7. De eerste dagen na de behandeling moet u de huid voorzichtig verzorgen: droogdeppen, niet scrubben, geen geparfumeerde of anti-acne-crèmes gebruiken.
 8. Bescherm uw huid tot zes weken na de behandelingen goed tegen de zon door zonnebrandcrème met een beschermingsfactor 30 of hoger te gebruiken. De zonnebank wordt dan ook ten strengste afgeraden en aanvullend behandelen met chemische Peels.
 9. Met 6 behandelingen zal u een optimaal resultaat te verkrijgen voor de peeling en/of Yag-laser. Tussen elke behandeling is een rustperiode van 2 weken.
 10. Hierna kan iedere 6 tot 8 weken een onderhoudsbehandeling plaatsvinden.
Bijwerkingen
 • De risico’s  zijn minimaal omdat de peeling en YAG-laser behandelingen erg veilig zijn.
 • Het is zeer uitzonderlijk mogelijk dat na de behandeling een heftig branderig gevoel ontstaat. Hiervoor kunt u de huid dan koelen met een natte doek.
 • De eerste 24 tot 48 uur kunnen roodheid, zwelling en puntvormige korstjes ontstaan in het behandelde gebied.

 Couperose

Pigmentvlekken

Acne Behandeling

Acne littekens

Carbon Laser Peel

Verwijderen tattoo