Voor meer info en online boeking klik hier

Gelaatsbehandelingen

Huidverbetering 

Met behulp van innovatieve technieken rekenen we af met pigmentvlekken, rimpels en acne.

Huidverjonging

Met de jaren verandert de huid. Ze vertoont fijne lijntjes, haar elasticiteit vermindert, haar textuur wordt grover. We hebben tal van behandelingen die dit proces vertragen. Na analyse gaan we over tot de gepaste behandeling voor uw huid.

Schoonheidsbehandeling

Deze klassieke schoonheidsverzorgingen worden aangepast aan je huidtype. 

 

Voor meer info en online boeking klik hier

Laserbehandeling

Couperose

Couperose wordt gekenmerkt door de rode verkleuring van de wangen die voor veel patiënt heel storend kan zijn. De roodheid komt meestal plots op bij bijvoorbeeld temperatuurschommelingen, het drinken van alcohol of acute stress. Gelukkig kunnen we deze klachten makkelijk behandelen met lasertherapie.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken op gelaat, hals en decolleté en de handen, kortom de zones die het meest aan de zon zijn blootgesteld, manifesteren zich als zonschade waardoor u een verouderde uitstraling hebt. Dankzij onze lasertherapie wordt de lichtbruine kleur van de pigmentvlek geabsorbeerd. Het licht verhit het pigment zodanig sterk dat de vlek langzaam zal afbreken. Deze behandeling is zo goed als pijnloos.

acne behandeling

Om acne op lange termijn te kunnen oplossen is een oorzakelijke aanpak van uiterst belang. Er zijn veel factoren bekend die acne kunnen triggeren, maar de dieper liggende oorzaak is vaak hetzelfde. Enkel wanneer het probleem bij deze wortel wordt aangepakt, mag u een levenslang resultaat verwachten. Een persoonlijke behandeling op maat is hierbij cruciaal. Vaak wordt gestart met een essentiële thuisbehandeling om de huid voor te bereiden. Nadien kan er een gamma aan praktijkbehandelingen toegevoegd worden: laserbehandelingen, peelings en microneedling behoren tot de mogelijkheden. 

acne littekens

Als de littekens op een efficiënte manier worden aangepakt, kan u voorgoed komaf maken met de acne en zijn restletsels. Dankzij innovatieve lasertechnologie kan de huid bewerkt worden om een diepe collageen regeneratie te stimuleren gedurende een reeks van behandelsessies. Zo kan een optimaal resultaat bekomen worden op uw acne littekens. U kan een warm of prikkelend gevoel ervaren tijdens de behandeling, maar deze wordt doorgaans niet als oncomfortabel ervaren.

carbon/hollywood peel

De carbon peeling, ook wel hollywood peeling genoemd, is overgekomen van Amerika. De laserbehandeling is zeer populair onder de hollywood sterren.
De behandeling is een peeling die bestaat uit een combinatie van medische koolstof en lasertechnologie.

verwijderen tatoeages

 

Voor meer info en online boeking klik hier

Ontharing

waxen

definitieve laserontharing

Definitieve laserontharing biedt een oplossing en is de beste en meest pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen.

 

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE EN PRIJZEN.

fillers & botox

Spierontspanners

Met een injectie spierontspanners kan de arts uw fronsrimpel of rimpels van uw voorhoofd en ogen verzachten.

Fillers

Fillers worden gebruikt om (plaatselijk) volumeverlies te herstellen. Denk aan ingevallen wangen, rimpels bij de mondhoeken en ingevallen ogen (wallen). Ook zijn fillers uitermate geschikt om lippen op te vullen.

soft lift

Deze behandeling heeft als doel om de jonge V-vorm van je gezicht te herstellen. Dit wordt bewerkstelligd door kleine dunne draadjes in de dermis, oftewel de lederhuid, te plaatsen. De draadjes liften de huid en tegelijkertijd wordt de collageenproductie gestimuleerd.

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR MEER INFORMATIE EN PRIJZEN.