intake met basisverzorging

Na een huidanalyse wordt besloten welke behandeling het beste bij je past, de intake bestaat uit: basisverzorging, reiniging, lotion, mechanische peeling, dagcreme-spf.

MP2-therapie - gelaat 

Deze behandeling zorgt voor huidversteviging en rimpelvermindering. Er wordt gebruik gemaakt van multipolaire hoogfrequentie gecombineerd met magnetische pulsen. Deze huidverstevigende behandeling zorgt voor vermindering van rimpels en fijne lijntjes.

 Led-lichttherapie - losse behandeling 

Deze behandeling zorgt ervoor dat rimpels vervagen en dat je huid glad en egaal wordt. Dankzij het led-licht verminderen de verschijnselen van acne en huidveroudering. Voor het beste resultaat wordt er een kuur van 10 behandelingen aangeraden.

Professionele peeling 

Stimulerende peeling/stimulation peels: vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de huidtoon, structuur en helderheid.

 Dermaplaning 

Dermaplaning is een nieuwe behandeling overgewaaid uit Amerika geeft de huid een natuurlijke glow doordat alle donsharen en dode huidcellen verwijdert worden op een zachte manier. Inclusief AHA peeling en ontspannend herstellend masker.