€ 100 Fruitzuurpeeling 

Fruitzuren hebben een diepreinigende werking op de huid. De bovenste huidlaag wordt geëxfolieerd, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acne littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt.

€ 150 Microneedling 

Deze behandeling is ideaal bij littekens, rimpels, fijne lijntjes of pigmentvlekken. De dermapen maakt door middel van vibrerende minuscule naaldjes kleine verticale geultjes in de huid. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, dit levert een egalere en stevigere huid op. Ook worden acnelittekens en fijne lijntjes minder zichtbaar. Het voordeel ten opzichte van een Dermaroller is dat je minder hersteltijd nodig hebt en dat de behandeling prettiger is om te ondergaan.

€ 75 Vitamine C-behandeling - verhelderend 

Deze behandeling bestaat uit: reiniging, lotion, scrub, massage met vitamine C ampoule, collageenvliesmasker met gevriesdroogde vitamine C, dagverzorging, SPF.

€ 125 Vitamine C Plus-behandeling - anti-oxiderend 

Deze behandeling bestaat uit: reiniging, lotion, scrub, massage met gevriesdroogde vitamine C ampoule, nanomasker met LED lichttherapie, serum insluizen met ultrasoonapparaat, dagverzorging, SPF.

€ 75 Hyaluronzuurbehandeling - hydraterend 

Deze behandeling bestaat uit: reiniging, lotion, scrub, massage met hyaluronzuur, collageenvliesmasker, dagverzorging, SPF.

€ 85 Zuurstoftherapie

Tijdens een zuurstofbehandeling wordt er onder hoge druk geconcentreerde zuurstof met werkstoffen over de huid gespoten. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor krijg je een stevigere huid en worden rimpels effectief aangepakt.